Foto: Elisabeth Labbaci
Jag är en flitig inhandlare av nötsmör (jordnöts-, hasselnöts-, cashewnöts-, mandel-, pumpakärns-) och har ofta olika chokladspreads hemma. När jag får för mycket slattar kvar av dem brukar smälta ihop allt på spisen till godis. (Det går att använda bara en sorts nötsmör också.)
3 dl nötsmör/chokladspreads
2 dl kokosolja
1,5 dl stevia/kokossocker/björksocker
Smält allt i kastrull på spisen. Häll ut på bakplåtspapper och ställ i kylskåp för att stelna. Förvara i kylskåp eller frys.
Mums…ingridienser det jag använder också…
De ska jag verkligen prova …
Tack för tipset 😊
Väldigt enkelt att göra. Viktigt att förvara i kyl eller frys sen, för annars smälter de ut pga kokosoljan. Så lite så :)
Men Gud så gott!!
Tack :)
Eller hur?! Och går ju verkligen att variera i oändlighet, med olika nötsmör, spreads, goji/russin och liknande i, om man vill det eller nån smaksättning. Tack, Therese! :)